Een nieuwe bestuurder sluit zich aan bij Exquando

We verwelkomen Valérie Viatour als onafhankelijke bestuurder bij Exquando.

Valérie is een burgerlijk ingenieur, heeft een managementdiploma en is Guberna Certified Director. Ze heeft 13 jaar haar eigen bedrijf geleid en is momenteel bezig met een nieuw project om bedrijven te ondersteunen bij het opstellen van hun milieu- en CO2- balans. Ze was lid van de raad van bestuur bij openbare organisaties zoals het Waals telecommunicatie agentschap en CETIC, en is momenteel onafhankelijke bestuurder van de Kamer van koophandel en industrie Luik-Verviers-Namen. Naast haar ervaring in IT-projectbeheer, met name in gegevensbeheer en verwerking, zijn het vooral de gezamenlijke waarden die ons verenigen rond het Exquando-avontuur. 

Valérie maakt zich, zoals velen van ons, zorgen over de uitdagingen van de klimaatverandering. Als moeder van drie reflecteert ze op de wereld van morgen. In zekere zin stemt haar nieuwe missie overeen met die van Exquando: we hebben ook in de toekomst zuiver water en zuivere lucht nodig, maar ook zuivere informatie. Daarom sluit ze zich aan bij onze benadering van informatiebeheer ten gunste van info-soberte.

De komst van Valérie zorgt ook voor de gendergelijkheid in de raad van bestuur (wat al lang een realiteit is binnen de teams en het management).

We zijn ervan overtuigd dat de ervaring van Valérie zal bijdragen aan de serene en duurzame ontwikkeling van Exquando!

LinkedIn Facebook

We do not collect personal data via this website. Every data provided to us through the contact forms of this website is used to facilitate routine contact and operational work.
Data is held securely and is subject to access controls.
For any question related to our Data Protection Policies and process, please contact us at