Steeds meer opleidingen en certificaties in de ploeg van Exquando

In het kader van het streven naar een steeds hoger professioneel niveau van haar medewerkers, telt Exquando vandaag vijf medewerkers die zopas een certificaat van Lead Document Controller behaalden. Elk van hen heeft tijdens deze opleiding de competenties die reeds ontwikkeld waren op het terrein, kunnen bevestigen en consolideren. In die grote puzzel van de information governance, en dan vooral in de farmaceutische, nucleaire en aeronautische sectoren, is de Document Control een belangrijk puzzelstuk dat de nodige aandacht en profesionele aanpak verdient.

Naast de certificatie als Lead Document Controller, hebben acht consultants een opleiding kunnen volgen om de gebruikers van Sharepoint bij onze klanten te ondersteunen. Definitie en integratie van documentaire processen, het opstellen van klassementswijzen, definitie van processen voor nazicht en goedkeuring, beheer van toegangsrechten, etc. zijn allemaal onderwerpen waarvoor onze klanten kunnen genieten van de expertise van onze consultants.

Zoals Dara Duong, Delivery Director van Exquando, vaststelt :

Excellence aanbieden aan onze klanten vraagt van onze consultants een hoge graad van expertise. Deze nieuwe certificaties zullen hen toelaten om professioneel te beantwoorden aan de behoeften van de markt. We zijn daarom gelukkig en ook trots.

LinkedIn Facebook

We do not collect personal data via this website. Every data provided to us through the contact forms of this website is used to facilitate routine contact and operational work.
Data is held securely and is subject to access controls.
For any question related to our Data Protection Policies and process, please contact us at