Steeds meer klanten, steeds meer opdrachten

Met tien nieuwe klanten in slechts enkele maanden tijd heeft Exquando in 2015 een vliegende start genomen! Dat bevestigt de snelle groei van ons klantenbestand, die reeds in 2014 ingezet werd.

Twee internationale financiële instellingen, een Amerikaans farmaceutisch bedrijf, een beheerder van een elektriciteitscentrale, een regionale investeringsmaatschappij, een ziekenhuis, een architectenbureau en twee internationale studiebureaus: zoveel nieuwe klanten met zoveel boeiende opdrachten.

Marc Ansoult, Managing Director van Exquando, geeft een woordje uitleg: "Alle knowhow van Exquando en zijn consultants zal worden ingezet om de verschillende opdrachten tot een goed einde te brengen: van een informatieaudit, informatiebeheer, de uitvoering van een documentatiebeheersysteem tot de implementatie van onze tools en procedures voor documentcontrole."

Het klantenbestand van Exquando blijft zich verder diversifiëren zowel op geografisch niveau, met een tweede klant in Luxemburg en een eerste in Zwitserland, als op het vlak van de activiteitssectoren: uiteraard in de engineering en de bouw, maar ook in de industrie-, bank- en ziekenhuissector.

Marc Ansoult voegt er nog het volgende aan toe: "Wij zijn erg blij met deze diversifiëring van ons clientèle. Het garanderen van een goed documentenbeheer is immers een van de hoofdbekommernissen geworden van alle projectverantwoordelijken en openbare en privébedrijven, ongeacht in welke sector ze actief zijn. De taak van Exquando is om ervoor te zorgen dat iedereen binnen die organisaties weet hoe hij zijn documenten op een efficiënte en veilige manier kan beheren.”

LinkedIn Facebook

We do not collect personal data via this website. Every data provided to us through the contact forms of this website is used to facilitate routine contact and operational work.
Data is held securely and is subject to access controls.
For any question related to our Data Protection Policies and process, please contact us at