Philippe Braibant aangesteld als onafhankelijke bestuurder van Exquando

Op de Buitengewone Algemene Vergadering die op 30 januari 2015 gehouden werd, is Philippe Braibant aangesteld als onafhankelijke bestuurder van Exquando.

Philippe Braibant is burgerlijk Ingenieur van de Universiteit van Luik. Na een paar jaar doorgebracht te hebben in software projecten bij CIG en CSC, werkte hij gedurende 8 jaar als IT-directeur en lid van het Uitvoerende Comité van Belfox vóór de migratie naar Euronext. Daarna werkte hij als onafhankelijke senior project manager, in samenwerking met Euronext, Petercam en Elia en is in bezit van de certificaties Prince2 en MSP. Philippe heeft ook de Guberna opleiding voor bestuurder van een onderneming gevolgd en de inter-universiteit opleiding DocSafe over het beheer van digitale informatie.

Marc Ansoult, voorzitter van de Raad van bestuur legt uit:

Een belangrijke uitdaging voor de directie van een KMO is afstand te nemen van hun dagdagelijkse werk. Daarom bevelen best practices in Corporate Governance aan om tenminste één onafhankelijke bestuurder te hebben. We zijn blij dat Philippe die functie bij ons aanvaard heeft. Philippe is een ervaren project manager met wie we reeds samenwerken; hij zal een belangrijke rol spelen in de huidige groeifase van ons bedrijf spelen. 

LinkedIn Facebook

We do not collect personal data via this website. Every data provided to us through the contact forms of this website is used to facilitate routine contact and operational work.
Data is held securely and is subject to access controls.
For any question related to our Data Protection Policies and process, please contact us at