Een nieuwe oogst certificaties op het vlak van Document control en Lead document control

Na begin juli gedurende één week een marathon van intensieve opleidingen in Document control en Lead document control te hebben gevolgd, zijn meerdere consultants met glans geslaagd voor hun certificatie-examens. Dit leverde voor Exquando in totaal 21 nieuwe certificaties op. Consepsys, die deze opleidingen en certificaties wereldwijd verstrekt, bevestigt dat de resultaten van de consultants van Exquando ver boven de gewoonlijk behaalde scores liggen.

Deze volledige, praktische en interactieve opleidingen dekken onder meer alle aspecten in verband met documentcontrole en de invoering ervan, de implementatie en het onderhoud van de procedures, evenals alle aspecten met betrekking tot team management.

Sinds 2012 legt Exquando zich toe op de professionalisering van zijn consultants, zodat ze een hoog expertiseniveau verwerven en bijgevolg kunnen beantwoorden aan de steeds meer veeleisende behoeften van zijn klanten.

LinkedIn Facebook

We do not collect personal data via this website. Every data provided to us through the contact forms of this website is used to facilitate routine contact and operational work.
Data is held securely and is subject to access controls.
For any question related to our Data Protection Policies and process, please contact us at