2012: een beslissend jaar voor Exquando

2012 was een beslissend jaar voor Exquando, gekenmerkt door een aantal strategische beslissingen en het werven van nieuwe klanten.

In het begin van 2012 heeft de directie met succes een nieuwe interne organisatie aangenomen. Marc Ansoult behield de rol van Managing Director, Dara Duong heeft de rol van Delivery Director opgenomen en Catherine Regniers werd HR & Operating Director. Het doel van deze nieuwe structuur was om het functioneren van de organisatie te vergemakkelijken en om ons voor te bereiden op de toekomstige groei.

In mei heeft Exquando zijn nieuwe kantoren geopend in een uitzonderlijke site te Waver. De kantoren zijn ideaal gesitueerd om de Exquando consultants, klanten en toekomstige klanten te ontvangen, en bieden een geschikte omgeving voor interne vergaderingen en opleidingssessies.

In juli en november konden meerdere consultants van Exquando twee belangrijke certificeringsopleidingen volgen, één in Document Control en de andere in Lead Document Control. Deze certificeringsvormingen betekenden een uitstekende kans voor de consultants om hun basis in documentbeheer te verstevigen. Deze vormingen maken deel uit van de voortdurende verbeteringsstrategie van de onderneming.

2012 was een jaar waarin Exquando niet alleen de relaties met bestaande klanten verstevigd heeft, maar tevens nieuwe klanten heeft gewonnen, zoals Cofely-Axima, Precura en Cofely-Fabricom.

Marc Ansoult, Managing Director van Exquando, legt uit:

2012 was een goed gevuld jaar vol uitdagingen voor de directie en voor onze medewerkers. Er werden belangrijke strategische beslissingen en acties genomen met het oog op de toekomst. Drie jaar na onze oprichting mogen wij trots zijn op wat wij tot op heden verwezenlijkt hebben. Vandaag zijn wij klaar om nieuwe uitdagingen te trotseren met een nog sterkere organisatie, een team van gevormde en gecertificeerde professionals, en een groeiende basis van klanten die hun vertrouwen in onze expertise en in ons personeel leggen.

LinkedIn Facebook

We do not collect personal data via this website. Every data provided to us through the contact forms of this website is used to facilitate routine contact and operational work.
Data is held securely and is subject to access controls.
For any question related to our Data Protection Policies and process, please contact us at