Exquando vereenvoudigt de bouw van nieuwe GSK-fabrieken met Aproplan

In het kader van haar partnerschap met Aproplan heeft Exquando een eerste installatie geleverd aan GSK Vaccines voor het bouwproject van een nieuwe fabriek voor de productie van vaccins in Waver. Door gebruik te maken van Aproplan voor de bouw van de nieuwe fabriek zal de werklast gehalveerd moeten kunnen worden.

De verantwoordelijken voor het project bij GSK zochten een oplossing om het installatieproces van nieuwe lokalen te optimaliseren. Voordien werden de aantekeningen aangaande afwijkingen die tijdens de werfbezoeken werden vastgesteld steeds manueel op de papieren plannen genoteerd. Die werden vervolgens in een Excel-tabel gecodeerd om rapporten te genereren voor de verschillende betrokken partners. 

Door de installatie van Aproplan is het nu mogelijk om de punten op de werf te coderen aan de hand van een iPad waarop zich de laatste versie van de digitale plannen bevinden. Het systeem maakt het vervolgens mogelijk om onmiddellijk een werkverslag op te stellen.

Exquando heeft de installatie van Aproplan bij zijn klant vergemakkelijkt door een nieuw procédé te ontwikkelen dat de parametrisering van het systeem verzekert en nieuwe rapporten genereert die voldoen aan de vereisten van de farmaceutische sector. Het Exquando-team zorgt eveneens voor de training en ondersteuning van de gebruikers. Op die manier hebben de ingenieurs van GSK deze nieuwe oplossing onmiddellijk en vlot in gebruik kunnen nemen. 

LinkedIn Facebook

We do not collect personal data via this website. Every data provided to us through the contact forms of this website is used to facilitate routine contact and operational work.
Data is held securely and is subject to access controls.
For any question related to our Data Protection Policies and process, please contact us at