Exquando gaat een samenwerking van drie jaar aan met GSK Biologicals voor zijn diensten in documentbeheer

In navolging van een offerteaanvraag voor het beheer van haar geïntegreerde documentbeheerdiensten, heeft GSK Biologicals onlangs haar beslissing meegedeeld om met Exquando samen te werken voor een periode van drie jaar, die op 1 april 2011 aanvangt.

Het akkoord betreft de dienstverlening voor documentcontrole en het documentbeheer voor ongeveer 40 bouwprojecten, wat neerkomt op een investering van meerdere miljoenen euro per jaar. Exquando zal werken met een team van professionals in documentbeheer en hulp krijgen van operatoren die in Vietnam gevestigd zijn.

GSK Biologicals maakt deel uit van de groep GlaxoSmithKline, 's werelds op een na grootste farmaceutische groep. GSK Biologicals, met hoofdkwartier te Waver in België, is een van de grootste producenten van vaccins en stelt meer dan 6200 personen over de hele wereld tewerk.

Voor haar belangrijke bouwprojecten in België en over de hele wereld was GSK Biologicals op zoek naar een samenwerking op lange termijn met een betrouwbare en professionele leverancier aan wie de organisatie haar documentcontroleactiviteiten kon overdragen.

De kracht van Exquando is gebaseerd op haar uitgebreide ervaring in bouwprojecten, haar kennis en inzicht van GSK Biologicals, en vooral op de kwaliteit van haar team dat een diepgaande kennis heeft van de wetenschap van document control.

Marc Ansoult en Dara Duong, de stichters en directeurs van Exquando, lichten toe:

Deze samenwerking betekent een belangrijke fase voor Exquando, want daardoor kunnen wij onze relatie met GSK Biologicals consolideren en onze knowhow, ons enthousiasme en onze professionaliteit verder inbrengen ten voordele van onze klant en zijn partners.

LinkedIn Facebook

We do not collect personal data via this website. Every data provided to us through the contact forms of this website is used to facilitate routine contact and operational work.
Data is held securely and is subject to access controls.
For any question related to our Data Protection Policies and process, please contact us at