Exquando wordt gecertificeerd partner Chapoo

Exquando, gespecialiseerd in het leveren van diensten en advies in documentbeheer, en Chapoo®, leverancier van een platform voor informatiebeheer en samenwerking in de cloud, hebben vandaag aangekondigd dat ze hun krachten zullen bundelen en hun expertise zullen delen om diensten te leveren in documentbeheer voor bouwprojecten. Met het oog daarop is Exquando gecertificeerd partner geworden voor Chapoo Premium, een complete Software-as-a-Service (SaaS)-oplossing om de samenwerking en productiviteit in projectteams sterk te verbeteren, in het bijzonder in de architectuur, engineering- en bouwsector.

Om de klanten optimaal te adviseren over hun keuzes op het vlak van documentbeheersystemen, blijft Exquando voortdurend op de hoogte van alle ontwikkelingen van de beschikbare platforms op de markt. We vonden het aanbod van Chapoo vooral aantrekkelijk omwille van het gebruiksgemak en de opbouw en omdat het ook voor kleinere ondernemingen betaalbaar is"

aldus Marc Ansoult, Managing Director van Exquando.

Chapoo is een gebruiksvriendelijk platform dat momenteel gebruikt wordt bij tal van projecten in de bouw- en engineeringsector in België, zoals het treinstation van Bergen en het nieuwe Chirec-ziekenhuis op de Deltasite in Brussel.

"Met het oog op onze samenwerking hebben verschillende consultants van Exquando onlangs een grondige opleiding gevolgd over Chapoo Premium", vertelt Marc Ansoult. "We hebben eveneens een project gelanceerd om Exquando's procedures van documentcontrol op het Chapoo-platform in te voeren."

Aangezien Chapoo in de cloud beschikbaar is, kunnen klanten de dienst via een eenvoudige webbrowser gebruiken, zonder hardware te moeten aankopen, software te configureren of updates of back-ups te moeten installeren. De gegevens en documenten van een project kunnen overal en door iedereen geraadpleegd worden, maar uiteraard wordt de beveiligde toegang gecontroleerd door de projectbeheerder.

Chapoo Premium wordt aangeboden vanaf 1.500 €/jaar. Daarnaast kan het team van Exquando training geven, documentstructuren invoeren, workflows voorbereiden, en dat alles speciaal op maat van het betreffende project.

Exquando en Chapoo delen een gemeenschappelijke visie over uitdagingen in verband met documentbeheer, en door onze samenwerking geloven wij dat wij onze klanten oplossingen op maat van hun specifieke noden kunnen bieden

, aldus Mark Van Den Bergh, COO van Chapoo.

Over Chapoo

Chapoo® biedt een platform in de cloud voor informatiebeheer en samenwerking bij projecten met alle REST API-functies, en een geïntegreerde verzamelplaats van gegevens voor live query's en rapporten. Het Software-as-a-Service-platform is toegankelijk voor industrieën en toepassingsgebieden, en heeft zijn succes bewezen in het beheer van complexe industrieprojecten (architectuur, engineering, bouw). Dankzij deze dienst kunnen projectbeheerders, ontwerpers, ingenieurs en andere medewerkers – zowel bedienden, contractanten, leveranciers als klanten – de kosten beheren, verspilling vermijden en de productiviteit verhogen door een betere samenwerking, communicatie en coördinatie. Extra informatie over Chapoo vindt u op: www.chapoo.com.

LinkedIn Facebook

We do not collect personal data via this website. Every data provided to us through the contact forms of this website is used to facilitate routine contact and operational work.
Data is held securely and is subject to access controls.
For any question related to our Data Protection Policies and process, please contact us at